Kan vi købe dine billeder? 
Mine billeder er til salg. Kan I ikke finde priser på mine værker er I velkomne til at kontakte mig på mette.e.jensen@live.dk. Jeg arbejder med lysægte farver og tegner og trykker på kvalitetspapir. De af mine billeder, der er lavet med tusch og glichetryk er trykt hos certificerede trykkere.
Hvornår får vi billederne?
På denne side finder I små billeder som er "klar til salg". Det vil sige at jeg kan sende dem indenfor for 24 timer. De større billeder kræver muligvis mere tid i forhold til pakning og forsendelse.
Hvordan få vi dem?
Jeg sender pakkerne med GLS.
Hvordan betaler vi?
Når jeg har modtaget pengene sender jeg værkerne til jer. Pengen kan indbetales på konto nr. 91331535731 eller MobilePay 23625226.  I får en faktura sammen med billederne.
Mette Elimar Jensen, grafik, maleri og undervisning. CVR.: 33432887


Kakkelbørn. Inspireret af de hollandske kakler i Sønderho. 4 tryk, strl. A5. koster 60 kr. samt porto.
Maren, 2011-20. Tusch og gliche. Fra serien Hyrdebørn. Papirs- og rammestørrelse: 50 x 60 cm. Pris i bøgetræsramme: kr. 1200. Pris uden ramme: kr. 800. Eventuelle forsendelses omkostninger lægges oven i.
Hyrdebørn. Prøv at forestille dig, at du er fem år gammel og lige startet på dit første job som hyrde for 88 gæs! For over 100 år siden var det hverdag for mange børn. Hyrdebørn genfortæller tyve små erindringer fra livet på heden. Til alle fortællinger er der en illustration. Se eventuelt nogle af dem under fanen Projekt: Hyrdebørn.
Pris incl. forsendelse 60 kr. 
Hønsehuset og Fiskerhuset. Motiver fra Mors. Hver billede er trykt i tre eksemplarer i den blå farve. Billederne er håndtrykte på papirsstørrelse A6. Linotryk. Signeret og nummereret.
Stykpris 60 kr. incl. forsendelse. Pakke med Hønsehuset og Fiskerhuset koster 100 kr. incl transport.
Frøstande fra valmuerne i min have. De røde tryk er hver tryk i hånden i tre eksemplarer. Linotryk, papirsstørrelse A6. Signeret og nummereret.
Stykpris 60 kroner inclusion. forsendelse. Pakke med begge tryk koster 100 kr. incl. forsendelse. Prisen er uden ramme.
Limfjorden og Molerskrænter. Linosnit. Tryk i fire eksemplarer. Signeret og nummereret. Papirsstørrelse A5. Pris incl. forsendelse 125 kr.
Bakken og Guldbakken. Landskaber tryk i tre røde eksemplarer. Linotryk. Størrelse A6. Signeret og nummereret. Pris for begge tryk 100 kr. incl forsendelse. 
Back to Top