Det er altid en stor fornøjelse at lave projekter med børn. De inviterer mig med ind i deres fantastiske univers, som er en uendelig kilde til glæde og inspiration.  
Drengen Aksel
Drengen Aksel blev glad af at lytte til vindens susen i trætoppende. Hvad gør dig glad? Børnene i Frederikshavn Kommune lavede farvestrålenende billeder af alt det som gjorde dem glade. Alle billederne blev udstillet på Frederikshavn Bibliotek. Støttet af BMMK og Den Lille Kulturpulje i Region Nordjylland.
SKILTESKOVEN
I anledningen af Frederikshavn 200 års købstadsjubilæum i 2018, Først kiggede vi på byens gamle skilte og så hvordan håndens streger og computerens streger har forskellige udtryk.  inviterede Frederikshavn Bibliotek og jeg børnene til at lave en skilteskov med kærlige hilsner til deres by.  Frederikshavn Bibliotek. Støttet af BMMK.
Store Robert
Vi byggede telte, bøger, indkøbscenter, sæl på isen samt meget, meget mere sjovt at gamle dimser og dutter. Børnene lavede papirsblomster og flag som pynt til den afsluttende og meget fantasifulde udstilling. Sommerværksted for børn på Frederikshavn Bibliotek. 2020. Støttet af BMMK.
Regnbuedansen
Kan du ryste rumbaen og danse himlen blå ? Udviklingsprojekt under BMMK/KunstGødning, støttet af Slots og Kulturstyrelsen. Jeg samarbejdede med danser Birgitte Bisgaard Nielsen. 2019-2020.
Aksel fra Jante
Et udviklingsprojekter om Aksel Sandemose udviklet i samarbejde med Museum Mors, M. C. Holms Skole, Morsø Folkebiblotek, Gaia Akademi, Frederikshavn Bibliotek og forfatterne Knud Sørensen og Bent Dupont.
Fnug i vinden​​​​​​​
Sammen med børnene og Lille Vind prøvede vi at finde svar på hvad vind er for en størrelse og hvad vinden kan? Projektet afsluttet med tre dage på Snapsting for bør. 2019. Fokus på vind. Viborg Kommune og Statens Kunstfond.
Fantasiens Øje
På opdagelse i lyset og skygges verden. Kaos og fortælling med farver og lys.. Kulturuge i Thisted Kommune. Samarbejde med børnehaver og vuggestuer. Støttet af BMMK.
Kunstuge på Frederikshavn Bibliotek
Vi byggede kigkasser, malede store kasser og små billeder. Tilsidst hjalp vi hinanden med at lave en flot udstilling. Workshop for børn 2019. Støttet af BMMK. 
Den Lange Historie
Uendeligt poetisk projekt i metermål. Startede 2017 - 20??. Den Lange Historie har vandret rundt i landet og er blevet skrevet og tegnet på af børn og voksne. Historien måler over 100 meter.
Dr. Lakras Skattekiste
Vi blev inspireret af tatoveringer fra hele verden, og Dr. Lakre, til at tatovere dukkerne. Workshop for mellemtrinet i Frederikshavn Kommune. Frederikshavn Bibliotek, 2018. Støttet af BMMK.
Stop Sult
Vedensmål med indskolingen på Sydmors Skole og Børnehus. 2019. Støttet af BMMK.
Oehlenslaegers Brille
Museet i den åbne skole. Åben Skole projekt. Et udviklingssamarbejde mellem 12 kulturinstitutioner, 12 skoler og 12 kommuner. 2015-2016.
Hvad laver nisserne når det ikke er jul
Udstillingsprojekt i samarbejde med elever fra Erslev Skole og Museum Mors.
Nye fortællinger fra Mors
I et samarbejde med beboerforeninger og børnefamilier udviklede jeg i 2016-2017 nye fortæller med afsæt i gamle sagn fra Mors. Støttet at De frie Kulturmidler i Morsø Kommune og Museum Mors.
Hestehoved Foran
Udviklings samarbejde mellem Museum Mors, Limfjordsteatret og Morsø Folkebibliotek. Støttet af Kultur Styrelsen. 
Back to Top